Home
DE / EN

O portalu CarAdvisor

CarAdvisor je spletni ocenjevalni portal, na katerem lahko stranke ocenijo storitve posameznih pooblaščenih partnerjev ter dodatno opremo znamk koncerna Volkswagen.

1. Obseg funkcij, ki jih ponuja CarAdvisor

1.1. Ocenjevanje poslovalnic

Portal strankam/obiskovalcem pooblaščenega partnerja omogoča javno ocenjevanje svoje izkušnje ob obisku.

1.1.1. Preverjene ocene

Nekaj dni po obisku pooblaščenega partnerja stranka prejme e-pošto s prošnjo, da tega oceni. Če stranka oceno poda na tak način, vemo, da je dejansko obiskala tega pooblaščenega partnerja. Tovrstna ocena na spletnem portalu dobi oznako »Preverjena ocena«.

1.1.2. Nepreverjene ocene

Stranke lahko pooblaščenega partnerja ocenijo tudi brez prejetega elektronskega vabila - npr. kadar elektronski naslov stranke ni znan ali želi stranka oceniti obisk, od katerega je preteklo že več časa. V tem primeru lahko postopek ocenjevanja poteka prek spletnega portala ali spletne strani pooblaščenega partnerja. Oceniti je mogoče tako poslovalnico kot tudi zaposlene (vendar ni dovoljeno javno izpostaviti posameznikov) ter storitve, ki so bile opravljene - ne glede na to, ali gre za nakup vozila ali za servisne storitve. Poleg tega lahko stranka objavi dodatno mnenje in pooblaščenega partnerja priporoči naprej. Iz podrobnih vrednotenj se izračuna skupna ocena za vsako poslovalnico.

1.2. Iskanje poslovalnic

Na portalu CarAdvisor prejmejo stranke koristne informacije in mnenja o pooblaščenih partnerjih.
- S pomočjo portala lahko stranke poiščejo ustrezno poslovalnico za svoje potrebe.
- Za lažje iskanje so na voljo iskalni parametri, kot sta bližina ali povprečna skupna ocena.
- Na straneh s podatki o pooblaščenih partnerjih si lahko stranke natančneje ogledajo ocene poslovalnic in se dogovorijo za servisni termin.

1.3. Ocenjevanje dodatne opreme

V okviru portala CarAdvisor lahko stranke ocenijo tudi dodatno opremo vozil. Dva meseca po nakupu vozila stranka prejme elektronsko sporočilo s prošnjo, da oceni dodatno opremo vozila. Te ocene se vključijo v aplikacijo Konfigurator posamezne znamke na spletni strani znamke in pomagajo uporabnikom pri odločitvi za nakup.

2. Omejitev odgovornosti

Na portalu objavljeni komentarji v nobenem primeru in na noben način ne odražajo mnenja, pogledov in vrednot podjetja Porsche Slovenija d.o.o. in niso nikakor povezani s podjetjem. Za pravilnost podatkov jamči avtor besedila. CarAdvisor ali sodelujoči pooblaščeni partnerji ne spreminjajo ocen. Portal CarAdvisor si pridržuje pravico do brisanja določenih komentarjev brez opombe, če vsebujejo neetične, žaljive ali protipravne izjave oz. izražajo stališče avtorja, ki na portalu CarAdvisor ni sprejemljivo.

3. Varstvo podatkov

Stranka ves čas razpolaga s svojimi podatki in lahko svoje ocene ureja ali izbriše. Ocene je mogoče podati samo kot registrirani uporabnik z navedbo elektronskega naslova. Uporabnik lahko uporabniški račun kadar koli izbriše, ne glede na podane ocene. Če želi uporabnik odstraniti tudi komentarje, mora to storiti v ločenem koraku. Na podlagi podatkov, ki jih je preverjena stranka navedla ob obisku pooblaščenega partnerja, lahko pooblaščeni partner to stranko kontaktira in jo prosi za obrazložitev ocene. Ob podani oceni sta navedena ime in začetnica priimka avtorja.